Najlepšie recepty
Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!
Vrstvený mäsový bochník
Kategória:
40 dkg bravčového mletého mäsa /chudý bôčik, stehno/,
1 žemla,
3 vajcia,
1 dcl mlieka,
10 dkg tvrdého syra,
20 dkg tvarohu,
1 strúčik cesnaku,
vegeta, čierne korenie, soľ, peržlenova vňať, strúhanka, maslo
Vrstvený mäsový bochník - príprava
Žemlu namočenú v mlieku vyžmýkame, pomiešame s mäsom, 2 vajcami, postrúhaným syrom, korením, cesnakom.
Uložíme1/2 hmoty do misy z jenského skla, ktorú sme vytreli maslom a posypali strúhankou.
Tvaroh rozmiešame s 1 vajcom a dochutíme vegetou, čiernym korením, soľou a petržlenovou vňaťou a potom navrstvíme na mäsovú plnku.
Druhú polovicu mäsovej hmoty dáme navrch. Pokrájame kúsky masla a upečieme do chrumkava.
Podávame so šalátom
Podobné recepty
Vrstvený mäsový bochník - príprava
Uložíme1/2 hmoty do misy z jenského skla, ktorú sme vytreli maslom a posypali strúhankou.
Tvaroh rozmiešame s 1 vajcom a dochutíme vegetou, čiernym korením, soľou a petržlenovou vňaťou a potom navrstvíme na mäsovú plnku.
Druhú polovicu mäsovej hmoty dáme navrch. Pokrájame kúsky masla a upečieme do chrumkava.
Podávame so šalátom