Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Hydinová nátierka
Kategória: 
200 g pečeného alebo duseného kuracieho mäsa, 100 g nizkoenergetického masla, 1 na vrdo uvarené vajce, 2 lyžice mlieka, citrónová šťava, soľ

Hydinová nátierka - príprava

    Kurace mäso (studené) pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme maslo, nadrobno postrúhané vajce a dobre premiešame.
    Počas miešania pridávame mlieko, prípadne šťavu z výpeku (alebo z dusenia). Nátierku dochutíme citrónovou šťavou a soľou.
Top