Najlepšie recepty
Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!
Hydinová nátierka
Kategória:
200 g pečeného alebo duseného kuracieho mäsa, 100 g nizkoenergetického masla, 1 na vrdo uvarené vajce, 2 lyžice mlieka, citrónová šťava, soľ
Hydinová nátierka - príprava
Kurace mäso (studené) pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme maslo, nadrobno postrúhané vajce a dobre premiešame.
Počas miešania pridávame mlieko, prípadne šťavu z výpeku (alebo z dusenia). Nátierku dochutíme citrónovou šťavou a soľou.
Podobné recepty
Hydinová nátierka - príprava
Počas miešania pridávame mlieko, prípadne šťavu z výpeku (alebo z dusenia). Nátierku dochutíme citrónovou šťavou a soľou.