Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Bravčová pečeň na víne
300 g bravčovej pečene, 1 bravčové srdce, 1 bobkový list, soľ, 8 zrniek čierneho korenie, 1 cibuľa, 2 lyžice hladkej múky, 60 g masla, citrónová šťava, 2 dl bieleho vína

Bravčová pečeň na víne - príprava

    Bravčovú pečeň a srdce dobre umyjeme a uvaríme v slanej vode s bobkovým listom, celým korením a cibuľou. Na masle urobíme svetlú záprašku a zaejeme vývarom z pečene.
    Pridáme na hrubšie rezance pokrájané srdce a pečeň, zalejeme bielym vínom, dochutíme citrónovú šťavou, dosolíme a podusíme.
    Podávame s varenou ryžou.
Top