Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Dunajské morčacie prsia
Kategória: 
600 g morčacích pŕš, 100 g hydinovej pečene, 2 cibule, 2 PL paradajkového pretlaku, 50 g sterilizovaných šampiňónov, 50 g sterilizovaného hrášku, 1 kocka mäsového bujónu, mleté čierne korenie, soľ, olej.

Dunajské morčacie prsia - príprava

    Morčacie prsia nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán. Mäso vyberieme, vo výpeku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, nakrájanú hydinovú pečeň, scedený hrášok a šampiňóny. Zmes podlejeme vývarom pripraveným z bujónovej kocky, okoreníme, krátko podusíme a dochutíme soľou.
Top