Múku, vajcia a soľ spracujeme na vláčne cesto, ktoré necháme 20 minút odpočívať.
Cibuľu očistíme, nakrájame na kocky a opečieme na horúcom masle, pridáme tymian a všetko opečieme dosklovita.
Rybu nasekáme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, nasekanú petržlenovú vňať a citrónovú šťavu.
Ochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Cesto dôkladne rozvaľkáme, pokrájame na dlhé široké pásiky, ktoré poukladáme na pomúčenú dosku a nakrájame
na 10 x 10 cm veľké štvorce.
Čajovou lyžičkou kladieme na štvorce rybaciu plnku, prehneme ich do tvaru trojuholníka a okraje dobre stlačíme. Plnené cestoviny varíme v osolenej vode asi 4 minúty.
Na omáčku očistíme a najemno nasekáme cibuľu.
V malom hrnci zohrejeme maslo, pridáme cibuľu a jemne posypeme múkou.
Prilejeme víno, rybací vývar a varíme 5 minút.
Podľa chuti pridáme soľ a korenie.
Ravioli scedíme a podávame s omáčkou.