Cestoviny s kuracím mäsom po čínsky
Kategória: 
½ kg kuracieho mäsa, ½ kg póru a cibule, 0.4 kg bielej kapusty, ¼ kg mrkvy, ½ špagiet, olej, cesnak, sójová omáčka, soľ

Cestoviny s kuracím mäsom po čínsky - príprava

    Na panvici rozohrejeme trochu oleja a vypražíme na rezance nakrájané kuracie mäso, ktoré sme deň predtým naložili do sójovej omáčky a cesnaku.
    Mäso podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka.
    Medzitým na troške oleja dozlata opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a pór.
    Potom podlejeme vodou a pridáme rezance z 2/3 bielej kapusty a dusíme do mäkka.
    Keď je podusené mäso aj kapusta s cibuľou a pórom mäkké, všetko zmiešame s čerstvo uvarenými ešte teplými špagetami, osolíme a necháme uležať cca 10 min.
    Pri podávaní vmiešame do zmesi zvyšok nadrobno nakrájanej čerstvej nedusenej kapusty a nastrúhanú mrkvu.
Top