Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Mäsové mäso
600 g bravčového mäsa, 120 g šunky, 80 g kuracej pečene, 120 g údeného syra, 30 g cibule, 50 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, olej, feferóny.

Mäsové mäso - príprava

    Mäso pokrájame na hrubšie rezne, osolíme, okoreníme
    a naklepeme.
    V oleji speníme na rezance pokrájanú cibuľu, na rezance pokrájanú kuraciu pečeň, šunku, syr, feferóny.
    Chvíľu spolu popražíme.
    Zmes navrstvíme na jednotlivé rezne, preložíme na polovicu a spojíme špáradlom, obalíme v múke a na oleji smažíme
    do ružova.
    Mäkké mäso vyberieme.
    Výpek zaprášime múkou a premiešame.
    Šťavou prelejeme porcie mäsa.
    Podávame s opekanými zemiakmi.
Top