KURČA COCO
Kategória: 
1 kurča, soľ, 100 g masla, šťava z teľacej pečene, 5 cl portského vína, karí korenie, 400 g banánov, 200 g ananásu, 2 hlávky šalátu, 100 g kokosu.

KURČA COCO - príprava

    Kurča osolíme a upečieme na masle do zlatista.
    Počas pečenia podlievame šťavou s troškou portského vína. Keď je kurča upečené, vyberieme ho a do základu pridáme trochu hustej šťavy z teľacej pečene a korenie karí.
    Všetko krátko povaríme (omáčka má byť hustejšia). Jednotlivé porcie kurčaťa sa striedavo obložia plátkami banánu, ananásu a srdiečkami hlávkového šalátu.
    Plátky banánu a ananásu sa pred použitím máčajú v rume. Nakoniec porcie prelejeme pripravenou omáčkou a posypeme jemne postrúhaným kokosom.
Top