Najlepšie recepty
Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!
JEMNÉ RAGÚ
Kategória:
2 lyžice múky, 25 g tuku, 1/2 šálky mäsového vývaru, 1/2 pohára bieleho vína, 150-200 g kuracích pŕs, 100-150 g uvarených kuracích žalúdkov alebo pečene, 3-4 lyžice postrúhaného syra, korenie, soľ, 1/2 citróna
JEMNÉ RAGÚ - príprava
Trochu múky opražíme na rozohriatom tuku do zlata, podlejeme horúcim mäsovým vývarom, prilejeme víno, pridáme nadrobno pokrájané uvarené mäso, jednu a pol lyžice postrúhaného syra, okoreníme a necháme prejsť varom.
Zmesou naplníme ohňovzdorné formičky, posypeme postrúhaným syrom a navrch dáme kúsky tuku.
V horúcej rúre zapekáme asi 20-30 minút do zlata.
Hotové ozdobíme kolieskami citróna a podávame.
Podobné recepty
JEMNÉ RAGÚ - príprava
Zmesou naplníme ohňovzdorné formičky, posypeme postrúhaným syrom a navrch dáme kúsky tuku.
V horúcej rúre zapekáme asi 20-30 minút do zlata.
Hotové ozdobíme kolieskami citróna a podávame.