Najlepšie recepty
Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!
Rybacie filé v alobale
Kategória:
600 g rybacieho filé, 1 citrón, soľ, 1 menšia cibuľa, 60 g masla, 100 g bravčového mozočku, 100 g pečiarok (šampiňónov), mleté čierne korenie, petržlenová vňať, 1 vajce, olej
Rybacie filé v alobale - príprava
Filé rozrežeme na pláty, pokvapkáme šťavou z citróna, osolíme a necháme chvíľu postáť.
Medzitým pokrájame cibuľu, speníme ju na masle, pridáme posekaný, očistený a odblanený mozoček, pokrájané pečiarky a udusíme.
Podľa chuti osolíme, okoreníme mletým čiernym korením
a posekanou petržlenovou vňaťou.
Nakoniec pridáme vajce.
Zmes premiešame a zrovnáme na polovicu mäsa po dĺžke plátu, ktorý sme potreli olejom.
Prehneme, okraje zopneme špáradlami, preložíme na olejom pomastený alobal a dobre zabalíme.
Dáme na pekáč a v stredne teplej rúre pečieme 20-25 minút. Počas pečenia alobal obrátime.
Podávame s varenými zemiakmi a šalátom.
Podobné recepty
Rybacie filé v alobale - príprava
Medzitým pokrájame cibuľu, speníme ju na masle, pridáme posekaný, očistený a odblanený mozoček, pokrájané pečiarky a udusíme.
Podľa chuti osolíme, okoreníme mletým čiernym korením
a posekanou petržlenovou vňaťou.
Nakoniec pridáme vajce.
Zmes premiešame a zrovnáme na polovicu mäsa po dĺžke plátu, ktorý sme potreli olejom.
Prehneme, okraje zopneme špáradlami, preložíme na olejom pomastený alobal a dobre zabalíme.
Dáme na pekáč a v stredne teplej rúre pečieme 20-25 minút. Počas pečenia alobal obrátime.
Podávame s varenými zemiakmi a šalátom.