Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Aperitív Mulsum
• 0,7 l suchého bieleho vína , • 3 vrchovaté lyžice medu, • škoricová kôra (2 cm) , • 10 anízových semienok

Aperitív Mulsum - príprava

    Štvrtinu vína nalejeme do hrnca, pridáme med a privedieme do varu, vložíme korenie a zoberieme z ohňa.
    Necháme až do vychladnutia.
    Precedíme a zmes nalejeme späť do fľaše ku zbytku vína. Pretrepeme, uzatvoríme korkom a necháme v chlade 2 týždne uležať (fľašu dáme naležato).
Top