Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Azulu
• bravčové pliecko, • sterilizovaná zelenina, • čerstvé paradajky, • cibuľa, • cesnak, • plnotučná horčica, • masť, • worcesterová omáčka, • mletá pálivá paprika, • solamyl, • sójová omáčka, • korenie, • soľ

Azulu - príprava

    Na rozohriatom tuku orestujeme na koliečka pokrájanú cibuľu a jemne nakrájaný cesnak.
    Pridáme na malé kúsky nakrájané bravčové mäso a osmažíme. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme , worcestrovou omáčkou, pridáme mletú papriku a trochu sójovej omáčky.
    Dobre premiešame.
    K polomäkkému mäsu pridáme sterilizovanú zeleninu a
    na miernom ohni necháme prebublávať.
    Na záver vmiešame plnotučnú horčicu spolu s kečupom, a ešte necháme dôkladne prehriať.
    Podľa potreby zahustíme solamylom rozpustenom v troške vody.
    Podávame najlepšie na malých teplých zemiačikoch zdobených kolieskom paradajky.
    Môžeme servírovať aj s hranolkami.
Top