Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Macedónsky rezeň
500 g mäsa (bravčové alebo teľacie),150 g hydinovej pečene, 150 g hlív, cibuľa, soľ, 140 g masti. Cestíčko : 2 dl mlieka, 2 vajcia, 50 g hrubej múky, soľ.

Macedónsky rezeň - príprava

    Z mäsa nakrájame rezne, naklepeme, na okraji narežeme
    a osolíme.
    Z mlieka, vajec, múky a soli si pripravíme cestíčko,
    v ktorom namáčame rezne a vyprážame ich na rozpálenej masti po oboch stranách do zlatista.
    Na časti tuku upražíme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme
    na plátky nakrájanú pečeň a hlivu.
    Mierne podusíme, osolíme a uložíme na hotové rezne.
Top