Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


HRIANKY S PATIZÓNOM
Kategória: 
250 g hlív, 100 g feferónok, 200 g zelenej papriky, 200 g cibule, 200 g oleja, 50 g sladkokyslej uhorky, 200 g patizónu alebo cukety, 100 g kečupu, soľ, cukor, jablko, cesnak.

HRIANKY S PATIZÓNOM - príprava

    Cibuľu pokrájame, speníme na oleji, pridáme na rezance nakrájanú papriku, pomletú hlivu a jemne pokrájané feferónky.
    Posolíme a udusíme do mäkka.
    Pridáme nastrúhaný patizón alebo cuketu, postrúhané jablko a ešte chvíľku podusíme.
    Napokon pridáme kečup a postrúhanú uhorku.
    Všetko dobre premiešame a natrieme na hrianku z tmavého chleba.

Vaše názory

(5/5)
Top