Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Ak sa „zrazí“ krém
Kategória: 
puding,maslo ai

Ak sa „zrazí“ krém - príprava

    Misku so „zrazeným“ krémom položíme na hrniec, v ktorom dáme variť vodu a misku trochu zohrejeme (maslo sa začne topiť), hneď odložíme!
    Potom znovu vymiešame na hladký krém.

    Aby sa tak nestalo: pri robení krému – keď ideme zmiešať maslo vymiešané s cukrom a pudingovú hmotu – tieto musia mať rovnakú teplotu (najlepšie izbovú).

Podobné recepty

Top