Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Pečené kuracie prsia
Kategória: 
( rozpočet na 4 porcie ): 600 g kuracích pŕs pozdĺžne prekrojených, 400 g grilovanej zeleniny (mrazenej), 1 francúzska bageta, 1 strúčik cesnaku, 2 pol. lyžice bylinkového pesta, 200 g tatárskej omáčky Hellman´s, podľa chuti čerstvé bylinky (bazalka, pažítka, tymian)

Pečené kuracie prsia - príprava

    Kuracie prsia posypeme grilovacím korením a po oboch stranách opečieme. Zeleninu nakrájame na plátky, okoreníme, ugrilujeme, pokvapkáme olejom a pridáme nasekané bylinky. Bagetu nakrájame na plátky a opečieme na panvici, potrieme cesnakom a bylinkovým pestom. Grilovanú zeleninu poukladáme na tanier a na ňu položíme pozdĺžne prekrojené kuracie prsia. Pridáme tatársku omáčku, bagetu a ozdobíme čerstvými bylinkami.
Top