Zapekané rezance
Zapekané rezance - príprava
Uvarené rezance polejeme maslom.
Misu vymastíme maslom a vysypeme strúhankou.
Ukladáme vrstvu rezancov, slivkového lekváru, posypeme makom a opäť vrstvu rezancov.
Navrch uložíme plátky masla, posypeme strúhankou a dáme zapiecť.
Zapekané rezance - príprava
Uvarené rezance polejeme maslom.
Misu vymastíme maslom a vysypeme strúhankou.
Ukladáme vrstvu rezancov, slivkového lekváru, posypeme makom a opäť vrstvu rezancov.
Navrch uložíme plátky masla, posypeme strúhankou a dáme zapiecť.
Misu vymastíme maslom a vysypeme strúhankou.
Ukladáme vrstvu rezancov, slivkového lekváru, posypeme makom a opäť vrstvu rezancov.
Navrch uložíme plátky masla, posypeme strúhankou a dáme zapiecť.