Syrová majonéza
Kategória:
2 žítky, 200 g oleja, soľ, čierne korenie, ocot, trocha cukru, sardelovú pastu, 100 g strúhaného eidamu, posekanú petržlenovú vňať
Syrová majonéza - príprava
Žĺtky osolíme a za stáleho miešania prikvapkávame olej.
Po vzniknutí majonézy ju rozriedime niekoľkými lyžicami vlažnej vody, počas ustavičného miešania, ochutíme citrónom alebo octom, soľou a cukrom.
Vmiešame trocha sardelovej pasty, postrúhaný syr a petržlenovú vňať.
Majonézou polievame varené mäsá, ryby alebo hydinu, zeleninu, hrianky.
Podobné recepty
Kategória:
2 žítky, 200 g oleja, soľ, čierne korenie, ocot, trocha cukru, sardelovú pastu, 100 g strúhaného eidamu, posekanú petržlenovú vňať
Syrová majonéza - príprava
Žĺtky osolíme a za stáleho miešania prikvapkávame olej.
Po vzniknutí majonézy ju rozriedime niekoľkými lyžicami vlažnej vody, počas ustavičného miešania, ochutíme citrónom alebo octom, soľou a cukrom.
Vmiešame trocha sardelovej pasty, postrúhaný syr a petržlenovú vňať.
Majonézou polievame varené mäsá, ryby alebo hydinu, zeleninu, hrianky.
Po vzniknutí majonézy ju rozriedime niekoľkými lyžicami vlažnej vody, počas ustavičného miešania, ochutíme citrónom alebo octom, soľou a cukrom.
Vmiešame trocha sardelovej pasty, postrúhaný syr a petržlenovú vňať.
Majonézou polievame varené mäsá, ryby alebo hydinu, zeleninu, hrianky.