Voňavé makaróny
Kategória: 
500 g varených makarónov, 1 väčší pór, 200 g šampiňónov, 200 g klobásy, 100 g brokolice, 2 paradajky, soľ, provensálska zmes korenia, olej, 2 dl smotany, 150 g údeného syra

Voňavé makaróny - príprava

    Uvarené makaróny vložíme do väčšej misy, pokvapkáme olejom a premiešame.
    V hlbšej rajnici opražíme na oleji umytý pokrájaný pór, pridáme nadrobno pokrájané šampiňóny, nadrobno pokrájanú brokolicu a pokrájanú klobásu.
    Za stáleho miešania krátko opražíme.
    Pridáme pokrájané paradajky, osolíme, ochutíme provensálskym korením, zmes vmiešame do makarónov
    a preložíme do vymastenej zapekacej nádoby.
    V smotane rozmiešame postrúhaný syr, vylejeme na makaróny a vo vyhriatej rúre zapečieme.
Top