Tortelíni s paradajkovou omáčkou
Kategória: 
200 g tortelin plnených mäsom (polotovar), soľ, olej, 2 lyžice olivového oleja, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 300 g paradajok, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 2 zelené papriky, 100 g šunky, 1 dl červeného vína, bazalka, sušený rozmarín

Tortelíni s paradajkovou omáčkou - príprava

    Tortelíni uvaríme podľa návodu na obale, scedíme a uložíme na teplom mieste.
    Na olivovom oleji opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájaný cesnak, pokrájané paradajky, pokrájané papriky, osolíme a dusíme do polomäkka.
    Pridáme na rezance pokrájanú šunku, podlejeme vínom, ochutíme bazalkou, rozmarínom a udusíme do mäkka.
    Tortelíni rozdelíme na taniere a polejeme paradajkovou omáčkou.
Top