Špagety s kuracím mäsom a hubami
Kategória: 
300 g špagiet, 300 g vykosteného kuracieho mäsa, 300 g čerstvých húb, 80 g syra Eidam, 1 cibuľa, 40 g stuženého tuku, soľ, drvená rasca, 2 dl smotany na šľahanie

Špagety s kuracím mäsom a hubami - príprava

    Kuracie mäso nakrájame na malé kúsky.
    Huby očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky.
    Cibuľu nakrájame na kocky a syr nahrubo nastrúhame.
    Na panvici rozpustíme tuk, osmažíme cibuľu, pridáme
    a osmažíme mäso, osolíme, okoreníme a 5 minút podusíme. Potom pridáme huby a všetko dusíme do mäkka.
    V osolenej vode uvaríme cestovinu a rozdelíme na taniere.
    K mäsu a hubám pridáme smotanu a za stáleho miešania omáčku prehrejeme a polievame ňou cestovinu.
Top