Jablčník
Kategória:
Cesto:
50 dkg polohrubej múky,
30 dkg kryšt. cukru,
1 Palmarin,
2 žĺtky,
1/2 prášku do pečiva
Plnka:
1 kg jabĺk,
škorica, hrozienka, vanilka, cukor
Jablčník - príprava
Cesto zmiesiť z toho 2/3 dať na vymastený a pomúčený plech.
1/3 hrudku nechať na strúhanie na vrch.
Cesto potrieť lekvárom, dať postrúhané jablká ochutené a na vrch nastrúhať cesto.
Podobné recepty
Kategória:
Cesto:
50 dkg polohrubej múky,
30 dkg kryšt. cukru,
1 Palmarin,
2 žĺtky,
1/2 prášku do pečiva
Plnka:
1 kg jabĺk,
škorica, hrozienka, vanilka, cukor
Jablčník - príprava
Cesto zmiesiť z toho 2/3 dať na vymastený a pomúčený plech.
1/3 hrudku nechať na strúhanie na vrch.
Cesto potrieť lekvárom, dať postrúhané jablká ochutené a na vrch nastrúhať cesto.
1/3 hrudku nechať na strúhanie na vrch.
Cesto potrieť lekvárom, dať postrúhané jablká ochutené a na vrch nastrúhať cesto.