Kurací šalát II.
Kategória: 
400 g kuracích pŕs , 1/2 lyžice solamylu , 1 lyžica grilovacieho korenia , olej , 1 lyžica petržlenovej vňaťe , 2 väčšie pomaranče , 8 lístkov hlávkového šalátu , 100 g majonézy ,1 lyžica bieleho vína , 1 lyžička worčestrovej omáčky , soľ , 2 lyžičky citrónovej šťavy , 3 lyžičky pomletých pistácií

Kurací šalát II. - príprava

    Kuracie prsia nakrájame na rezance a obalíme v solamyle
    s grilovacím korením.
    Orestujeme na oleji a vychladnuté premiešame s petržlenovou vňaťou.
    K majonéze pridáme víno, worčester, citrónovú šťavu, pistácie premiešame a dáme do chladničky.
    Pomaranče rozdelíme na mesiačiky, ktoré zbavíme šupiek.
    Do misiek rozdelíme šalát, pridáme kuracie mäso, pomaranče a necháme vychladiť.
    Pred podávaním pridáme majonézu a ozdobíme.
Top