Cíferské mäso
Kategória:
4 bravčové rezne, soľ, mleté čierne korenie, 250 g hlív, plátky šunky, plátky syra Eidam, šľahačková smotana.
Cíferské mäso - príprava
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán opečieme.
Vložíme do pekáča, prikryjeme na rezance nakrájanými hlivami, plátkami šunky a syra.
Zalejeme šľahačkovou smotanou a asi hodinu pečieme
v horúcej rúre.
Podobné recepty
Kategória:
4 bravčové rezne, soľ, mleté čierne korenie, 250 g hlív, plátky šunky, plátky syra Eidam, šľahačková smotana.
Cíferské mäso - príprava
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán opečieme.
Vložíme do pekáča, prikryjeme na rezance nakrájanými hlivami, plátkami šunky a syra.
Zalejeme šľahačkovou smotanou a asi hodinu pečieme
v horúcej rúre.
Vložíme do pekáča, prikryjeme na rezance nakrájanými hlivami, plátkami šunky a syra.
Zalejeme šľahačkovou smotanou a asi hodinu pečieme
v horúcej rúre.