Dusená hliva
Kategória:
400 g hlív, 1 lyžica masla, 1 dl smotany, 1 lyžica múky, 50 g strúhaného syra, petržlenová vňať, vegeta, cestovina.
Dusená hliva - príprava
Nadrobno nakrájané hlivy dusíme na masle, pridáme za hrsť posekanej petržlenovej vňate, vegetu, trochu podusíme.
Keď sú hlivy mäkké zalejeme ich zátrepkou z múky a smotany, zahustíme strúhaným syrom.
Podávame s cestovinou.
Kategória:
400 g hlív, 1 lyžica masla, 1 dl smotany, 1 lyžica múky, 50 g strúhaného syra, petržlenová vňať, vegeta, cestovina.
Dusená hliva - príprava
Nadrobno nakrájané hlivy dusíme na masle, pridáme za hrsť posekanej petržlenovej vňate, vegetu, trochu podusíme.
Keď sú hlivy mäkké zalejeme ich zátrepkou z múky a smotany, zahustíme strúhaným syrom.
Podávame s cestovinou.
Keď sú hlivy mäkké zalejeme ich zátrepkou z múky a smotany, zahustíme strúhaným syrom.
Podávame s cestovinou.