Sleď v smotanovej omáčke
Kategória:
250 g slede v oleji,
250 g kyslá smotana,
1 cibuľa,
2 jablka,
0,5 dl biele víno,
biele korenie,
brusnice,
kôpor,
soľ
Sleď v smotanovej omáčke - príprava
Zmiešame smotanu, kôpor, soľ, mleté biele korenie, nasekanú cibuľu, víno, na kolieska nakrájané jablká.
Takto pripravenú omáčku dáme chladiť.
Plátky sleďov potrieme brusnicami, stočíme, spojíme špáradlom.
Postavíme ich a na vrch dáme kopček brusníc.
Slede postavíme do stredu taniera a okolo nich nalejeme omáčku.
Podávame s chlebom.
Kategória:
250 g slede v oleji,
250 g kyslá smotana,
1 cibuľa,
2 jablka,
0,5 dl biele víno,
biele korenie,
brusnice,
kôpor,
soľ
Sleď v smotanovej omáčke - príprava
Zmiešame smotanu, kôpor, soľ, mleté biele korenie, nasekanú cibuľu, víno, na kolieska nakrájané jablká.
Takto pripravenú omáčku dáme chladiť.
Plátky sleďov potrieme brusnicami, stočíme, spojíme špáradlom.
Postavíme ich a na vrch dáme kopček brusníc.
Slede postavíme do stredu taniera a okolo nich nalejeme omáčku.
Podávame s chlebom.
Takto pripravenú omáčku dáme chladiť.
Plátky sleďov potrieme brusnicami, stočíme, spojíme špáradlom.
Postavíme ich a na vrch dáme kopček brusníc.
Slede postavíme do stredu taniera a okolo nich nalejeme omáčku.
Podávame s chlebom.