Slovenská kapustnica
Kategória:
1 kg kyslej kapusty, údené bravčové a kuracie kosti, 50 g sušených hríbov, 1 klobása, bobkový list, smotana,čierne korenie
Slovenská kapustnica - príprava
Z kostí urobíme vývar.
Precedíme ho a pridáme kyslú kapustu spolu s hríbmi, klobásou a bobkovým listom a varíme asi hodinu.
Po dovarení kapustnicu ochutíme lyžicou kyslej smotany, soľou a mletým čiernym korením.
Podávame s bielym chlebom.
Podobné recepty
Kategória:
1 kg kyslej kapusty, údené bravčové a kuracie kosti, 50 g sušených hríbov, 1 klobása, bobkový list, smotana,čierne korenie
Slovenská kapustnica - príprava
Z kostí urobíme vývar.
Precedíme ho a pridáme kyslú kapustu spolu s hríbmi, klobásou a bobkovým listom a varíme asi hodinu.
Po dovarení kapustnicu ochutíme lyžicou kyslej smotany, soľou a mletým čiernym korením.
Podávame s bielym chlebom.
Precedíme ho a pridáme kyslú kapustu spolu s hríbmi, klobásou a bobkovým listom a varíme asi hodinu.
Po dovarení kapustnicu ochutíme lyžicou kyslej smotany, soľou a mletým čiernym korením.
Podávame s bielym chlebom.