Kuracie mäso s cesnakom a ananásom
4 plátky kuracieho mäsa (zo stehna), 3 dl 33%-nej smotany, 2 lyžice sladkej sójovej omáčky, 2 lyžice slanej sójovej omáčky, 1 lyžicu škrobovej múčky, 5 až 6 strúčikov cesnaku, konzervu ananásu.

Kuracie mäso s cesnakom a ananásom - príprava

    Plátky mäsa osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a opražíme na oleji. Podlejeme vodou a prikryté dusíme 10 až 15 minút. Smotanu zmiešame so sladkou a slanou sójovou omáčkou, primiešame škrobovú múčku, prelisovaný cesnak a pridáme k mäkkému mäsu. Premiešame a krátko povaríme. Na plátky mäsa (na tanieri) dáme kúsky ananásu. Podávame s hranolkami a veľkým množstvom petržlenovej vňate.
Top

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby