Omáčka z medvedieho cesnaku
Kategória:
100 g cesnaku medvedieho, soľ, mleté čierne korenie, mletý muškátový oriešok, 100 ml bieleho vína, dve lyžice smotany na šľahanie, lyžicu masla
Omáčka z medvedieho cesnaku - príprava
Cesnak medvedí sparíme na masle, ochutíme ho soľou, mletým čiernym korením, muškátovým orieškom a podlejeme bielym vínom.
Povaríme.
Napokon k omáčke pridáme smotanu na šľahanie, rozmixujeme ju a ešte teplú omáčku zahustíme maslom
Podobné recepty
Kategória:
100 g cesnaku medvedieho, soľ, mleté čierne korenie, mletý muškátový oriešok, 100 ml bieleho vína, dve lyžice smotany na šľahanie, lyžicu masla
Omáčka z medvedieho cesnaku - príprava
Cesnak medvedí sparíme na masle, ochutíme ho soľou, mletým čiernym korením, muškátovým orieškom a podlejeme bielym vínom.
Povaríme.
Napokon k omáčke pridáme smotanu na šľahanie, rozmixujeme ju a ešte teplú omáčku zahustíme maslom
Povaríme.
Napokon k omáčke pridáme smotanu na šľahanie, rozmixujeme ju a ešte teplú omáčku zahustíme maslom