Šalát z bielej fazule
Kategória:
25 dkg uvarenej bielej fazule, 1 cibuľu,
1 kyslú sterilizovanú uhorku,
1 lyžicu olivového oleja,
15 dkg tvrdého syra,
korenie,
petržlenovú vňať,
citrónovú šťavu,
soľ
Šalát z bielej fazule - príprava
Ešte do úplne nevychladenej a scedenej fazule pridajte nakrájanú cibuľu, kyslú uhorku a olej.
Dochuťte soľou, korením, poprípade citrónovou šťavou.
Pred podávaním posypte nastrúhaným syrom a ozdobte petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kategória:
25 dkg uvarenej bielej fazule, 1 cibuľu,
1 kyslú sterilizovanú uhorku,
1 lyžicu olivového oleja,
15 dkg tvrdého syra,
korenie,
petržlenovú vňať,
citrónovú šťavu,
soľ
Šalát z bielej fazule - príprava
Ešte do úplne nevychladenej a scedenej fazule pridajte nakrájanú cibuľu, kyslú uhorku a olej.
Dochuťte soľou, korením, poprípade citrónovou šťavou.
Pred podávaním posypte nastrúhaným syrom a ozdobte petržlenovou vňaťou.
Dochuťte soľou, korením, poprípade citrónovou šťavou.
Pred podávaním posypte nastrúhaným syrom a ozdobte petržlenovou vňaťou.