Grófkine plnené morčacie prsia s tajomstvom - príprava
Mäso nakrájame a vyklepeme na rezne. Mäso osolíme.Na mäso pridáme kúsok syra, posypeme pažítkou a na pažítku pridáme šunku.Pripravíme trojobal. Hladkú múku preosieme, vajce zmiešame a pridáme 2 štipky soli, strúhanku pripravíme.Polovicu mäsa obrátime na druhú stranu a ,,zamkneme" špáradlom. Mäso obaľujeme v klasickom trojobale (najprv v múke, vo vajci a na koniec v strúhanke).Mäso kladieme na tanier. Zatiaľ si na panvici rozohrejeme olej.Do rozohriateho oleja pridáme plnené morčacie prsia a vyprážame pomaly.Keď sme vypražili, zo všetkých vytiahneme špáradlá a podávame. Podávame buď s ryžou, tarhoňou alebo zemiakmi. Podávame rozkrojené na polovicu. Dobrú chuť! :)