Bravčové azu
750 g bravčového mäsa, 2lyžičky horčice, štipka práškového cukru, 2 PL kečupu, 2 lyžičky mletej červenej papriky, 1 lyžička worchestrovej omáčky, olej, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, kari korenie, Rama

Bravčové azu - príprava

    Kečup, horčicu, a 2 lyžice oleja dobre zmiešame, pridáme čierne korenie, kari korenie, papriku, worchester.
    Cibuľu očistíme, nadrobno pokrájame a rozmiešame v zmesi. Mäso pokrájame na tenké pásiky, trochu posolíme
    a premiešame s pripravenou zmesou.
    Necháme aspoň pol hodiny odležať.
    Na panvici rozohrejeme Ramu a mäso najprv prudko, potom mierne oprážame, kým nezmäkne.
    Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.
    Namiesto bravčového mäsa môžeme použiť kuracie alebo morčacie.
Top