Pena z údeného mäsa
Kategória:
100 g vareného údeného mäsa, 60 g masla, 1 lyžička horčice, troška soli, mleté čierne
korenie, kari korenie, asi 2 lyžičky šľahačky
Pena z údeného mäsa - príprava
Varené údené mäso dvakrát premelieme na mäsovom mlynčeku. Maslo s horčicou vymiešame, pridáme zomleté mäso a spolu vymiešame do peny.
Osolíme, pridáme mleté čierne korenie, trošku karo korenia a nakoniec vmiešame šľahačku.
Penou natierame chlebíčky a vrch ozdobíme kolieskami uhorky.
Podobné recepty
Kategória:
100 g vareného údeného mäsa, 60 g masla, 1 lyžička horčice, troška soli, mleté čierne
korenie, kari korenie, asi 2 lyžičky šľahačky
Pena z údeného mäsa - príprava
Varené údené mäso dvakrát premelieme na mäsovom mlynčeku. Maslo s horčicou vymiešame, pridáme zomleté mäso a spolu vymiešame do peny.
Osolíme, pridáme mleté čierne korenie, trošku karo korenia a nakoniec vmiešame šľahačku.
Penou natierame chlebíčky a vrch ozdobíme kolieskami uhorky.
Osolíme, pridáme mleté čierne korenie, trošku karo korenia a nakoniec vmiešame šľahačku.
Penou natierame chlebíčky a vrch ozdobíme kolieskami uhorky.