čokoládové fondue
Kategória:
Suroviny:
300 ml šľahačkovej smotany
1 struk vanilky
1 lyžica brandy
150 g tmavej polevy
150 g svetlej polevy.
čokoládové fondue - príprava
POSTUP
Smotanu, vanilku a vínne brandy privedieme do varu. Struk vyberieme, rozrežeme, dreň vyškriabeme a dáme do smotany. Polevu rozpustíme vo vodnom kúpeli, vmiešame do horúcej smotany. Čokoládovú omáčku udržujeme v teple v hrnci na fondue. Podávame s keksami, piškótovým pečivom, kúskami broskýň, jahôd, hrozna, čerešní, kiwi.
Kategória:
Suroviny:
300 ml šľahačkovej smotany
1 struk vanilky
1 lyžica brandy
150 g tmavej polevy
150 g svetlej polevy.
čokoládové fondue - príprava
POSTUP
Smotanu, vanilku a vínne brandy privedieme do varu. Struk vyberieme, rozrežeme, dreň vyškriabeme a dáme do smotany. Polevu rozpustíme vo vodnom kúpeli, vmiešame do horúcej smotany. Čokoládovú omáčku udržujeme v teple v hrnci na fondue. Podávame s keksami, piškótovým pečivom, kúskami broskýň, jahôd, hrozna, čerešní, kiwi.
Smotanu, vanilku a vínne brandy privedieme do varu. Struk vyberieme, rozrežeme, dreň vyškriabeme a dáme do smotany. Polevu rozpustíme vo vodnom kúpeli, vmiešame do horúcej smotany. Čokoládovú omáčku udržujeme v teple v hrnci na fondue. Podávame s keksami, piškótovým pečivom, kúskami broskýň, jahôd, hrozna, čerešní, kiwi.