Mäsový šalát na broskyniach
Kategória:
250 g pečeného mäsa z kuraťa,
1 pohár (0,7 l) zaváraných broskýň,
1 malá konzerva hrášku,
1 malá konzerva kukurice,
1 lyžica majonézy,
1 lyžička horčice,
100 ml kyslej smotany
Mäsový šalát na broskyniach - príprava
Pečené mäso nakrájame na tenké pásiky.
Pridáme kukuricu a hrášok.
Majonézu zmiešame s horčicou a so smotanou.
Zalejeme mäso so zeleninou a jemne premiešame.
Jednotlivé polovice broskýň naplníme touto zmesou a necháme dobre vychladiť.
Môžeme podávať ako predjedlo.
Podobné recepty
Kategória:
250 g pečeného mäsa z kuraťa,
1 pohár (0,7 l) zaváraných broskýň,
1 malá konzerva hrášku,
1 malá konzerva kukurice,
1 lyžica majonézy,
1 lyžička horčice,
100 ml kyslej smotany
Mäsový šalát na broskyniach - príprava
Pečené mäso nakrájame na tenké pásiky.
Pridáme kukuricu a hrášok.
Majonézu zmiešame s horčicou a so smotanou.
Zalejeme mäso so zeleninou a jemne premiešame.
Jednotlivé polovice broskýň naplníme touto zmesou a necháme dobre vychladiť.
Môžeme podávať ako predjedlo.
Pridáme kukuricu a hrášok.
Majonézu zmiešame s horčicou a so smotanou.
Zalejeme mäso so zeleninou a jemne premiešame.
Jednotlivé polovice broskýň naplníme touto zmesou a necháme dobre vychladiť.
Môžeme podávať ako predjedlo.