Chalupárske ražniči
Ľahký
Celkom lacný
Príprava
Varenie

Rýchla večera alebo jednoduchý obed.

Ingrediencie

Pre 1 Osoba(y)

Suroviny

  • 600 g bravčového pliecka
  • 1 ks stredne veľká cibuľa
  • 1 ks zelená paprika a červená paprika
  • 100 g údenej slaniny bez kože
  • 100 g klobásy
  • paradajková omáčka na grilovanie

PIKANTNÁ MARINÁDA

  • 3 lyž lyžice kečupu
  • 3 lyž dijonskej horčice
  • 3 lyž lyžice oleja
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • 3 strúčiky strúčiky cesnaku
  • 1 ks cibuľa

Chalupárske ražniči - príprava

    Umyté a osušené mäso pokrájame na kocky, cibuľu na štvrtky, papriku, slaninu a klobásu a zemiaky na plátky.
    Mäso naložíme na 30 minút do pikantnej marinády, ktorú pripravíme z uvedených ingrediencií.
    Na ihly striedavo napichujeme mäso, slaninu, cibuľu, klobásu, papriku a zemiaky.
    Pečieme na grile alebo krátko opečieme na panvici a prikryté dusíme domäkka či v rúre. Podávame s paradajkovou omáčkou či tatarkou.

Podobné recepty

Top