Jarný šalát s cestovinou
Kategória:
1441 KJ -
80 g zelených rezancov, 2 jarné cibuľky, 1 mrkva, 1/4 karfiolu,
1/2 šalátovej uhorky, 100 g čínskej kapusty, soľ, vegeta,
mleté čierne korenie, 1 PL worcesterovej omáčky, citrónová šťava.
Jarný šalát s cestovinou - príprava
Rezance uvaríme v mierne osolenej vode, scedíme a necháme
vychladnúť.
Pridáme na kolieska pokrájané cibuľky, čerstvú postrúhanú
mrkvu a šalátovú uhorku.
Karfiol uvaríme vo vode do mäkka, pokrájame na menšie kúsky a pridáme k cestovinám.
Listy z čínskej kapusty umyjeme, osušíme a pokrájame na rezance.
Spolu zmiešame s cestovinami a zeleninou, ochutíme ingredienciami a pokvapkáme šťavou z citróna.
Šalát podávame chladený.
Na záver môžeme pridať pár kvapiek rastlinného oleja.
Podobné recepty
Kategória:
1441 KJ -
80 g zelených rezancov, 2 jarné cibuľky, 1 mrkva, 1/4 karfiolu,
1/2 šalátovej uhorky, 100 g čínskej kapusty, soľ, vegeta,
mleté čierne korenie, 1 PL worcesterovej omáčky, citrónová šťava.
Jarný šalát s cestovinou - príprava
Rezance uvaríme v mierne osolenej vode, scedíme a necháme
vychladnúť.
Pridáme na kolieska pokrájané cibuľky, čerstvú postrúhanú
mrkvu a šalátovú uhorku.
Karfiol uvaríme vo vode do mäkka, pokrájame na menšie kúsky a pridáme k cestovinám.
Listy z čínskej kapusty umyjeme, osušíme a pokrájame na rezance.
Spolu zmiešame s cestovinami a zeleninou, ochutíme ingredienciami a pokvapkáme šťavou z citróna.
Šalát podávame chladený.
Na záver môžeme pridať pár kvapiek rastlinného oleja.
vychladnúť.
Pridáme na kolieska pokrájané cibuľky, čerstvú postrúhanú
mrkvu a šalátovú uhorku.
Karfiol uvaríme vo vode do mäkka, pokrájame na menšie kúsky a pridáme k cestovinám.
Listy z čínskej kapusty umyjeme, osušíme a pokrájame na rezance.
Spolu zmiešame s cestovinami a zeleninou, ochutíme ingredienciami a pokvapkáme šťavou z citróna.
Šalát podávame chladený.
Na záver môžeme pridať pár kvapiek rastlinného oleja.