Cisárska káva
Kategória:
1 porcia -
15 g kávy, 15 g cukru,
50 ml whisky,
30 ml smotany na šľahanie
Cisárska káva - príprava
Cukor pokapeme vodou a pripravíme svetlý karamel, ktorý nalejeme do šálky z varného skla.
V naberačke nahrejeme whisky, zapálime ju a horiacu nalejeme do šálky na karamel.
Potom horiacu liehovinu zalejeme pripravenou scedenou kávou a doplníme smotanou.
Podobné recepty
Kategória:
1 porcia -
15 g kávy, 15 g cukru,
50 ml whisky,
30 ml smotany na šľahanie
Cisárska káva - príprava
Cukor pokapeme vodou a pripravíme svetlý karamel, ktorý nalejeme do šálky z varného skla.
V naberačke nahrejeme whisky, zapálime ju a horiacu nalejeme do šálky na karamel.
Potom horiacu liehovinu zalejeme pripravenou scedenou kávou a doplníme smotanou.
V naberačke nahrejeme whisky, zapálime ju a horiacu nalejeme do šálky na karamel.
Potom horiacu liehovinu zalejeme pripravenou scedenou kávou a doplníme smotanou.