Veľmi dobré cesto na štrúdľu
Kategória:
220 g hladkej múky, štipku soli, 2,5 dl šľahačkovej smotany tj 33%
Veľmi dobré cesto na štrúdľu - príprava
Všetky ingrediencie v miske zmiešame.
Hotové cesto rozdelíme na 3 kusy.
Každý zvlášť rozvaľkáme, pokvapkáme olejom pred, aj po naplnení plnkou.
Pred pečením vždy celú štrúdľu natierame olejom a vkladáme do predhriatej rúry.
Počas pečenia aspoň raz potrieme olejom.
Podobné recepty
Kategória:
220 g hladkej múky, štipku soli, 2,5 dl šľahačkovej smotany tj 33%
Veľmi dobré cesto na štrúdľu - príprava
Všetky ingrediencie v miske zmiešame.
Hotové cesto rozdelíme na 3 kusy.
Každý zvlášť rozvaľkáme, pokvapkáme olejom pred, aj po naplnení plnkou.
Pred pečením vždy celú štrúdľu natierame olejom a vkladáme do predhriatej rúry.
Počas pečenia aspoň raz potrieme olejom.
Hotové cesto rozdelíme na 3 kusy.
Každý zvlášť rozvaľkáme, pokvapkáme olejom pred, aj po naplnení plnkou.
Pred pečením vždy celú štrúdľu natierame olejom a vkladáme do predhriatej rúry.
Počas pečenia aspoň raz potrieme olejom.