Dusené kuracie mäso
Kategória: 
300 g kuracích pŕs, soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca, olej, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, horčica, vývar, hladká múka

Dusené kuracie mäso - príprava

    Kuracie prsia nakrájame na kúsky, posolíme ich a okoreníme, posypeme mletou rascou a pokvapkáme olejom zmiešaným s horčicou.
    Necháme odstáť 20 minút.
    Potom jednotlivé kuracie kúsky obalíme v hladkej múke a prudko opečieme v panvici na oleji.
    Vyberieme a vo výpeku opečieme nadrobno pokrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom.
    Pridáme opečené kuracie kúsky, podlejeme vývarom a spolu podusíme domäkka.
    Hotové mäso dochutíme a zahustíme hladkou múkou.
Top