Pizza s bryndzou
Kategória:
korpus, bryndza, kolieska rajčín (rajčinový pretlak), opražená údená slaninka, cibuľa.
Pizza s bryndzou - príprava
Na korpus poukladáme kolieska rajčín alebo ho potrieme rajčinovým pretlakom, posypeme vrstvou bryndze, opraženou údenou slaninkou a pokrájanou cibuľou.
Piecť 10 minút pri teplote 220°C.
Keď bude hotová, môže sa podľa chuti pokvapkať olivovým olejom.
Podobné recepty
Kategória:
korpus, bryndza, kolieska rajčín (rajčinový pretlak), opražená údená slaninka, cibuľa.
Pizza s bryndzou - príprava
Na korpus poukladáme kolieska rajčín alebo ho potrieme rajčinovým pretlakom, posypeme vrstvou bryndze, opraženou údenou slaninkou a pokrájanou cibuľou.
Piecť 10 minút pri teplote 220°C.
Keď bude hotová, môže sa podľa chuti pokvapkať olivovým olejom.
Piecť 10 minút pri teplote 220°C.
Keď bude hotová, môže sa podľa chuti pokvapkať olivovým olejom.