200 g motýlikových rezancov,
200 g tenkých viedenských párkov,
150 sladkokyslých uhoriek,
100 g tvrdého syra,
150 g kompótového ananásu,
1 hlávky šalátu,
150 g mrazeného hrášku,
100 g majonézy alebo kyslá smotana,
100 g kyslej smotany,
1 lyžica horčice,
čierne korenie , soľ
Cestovinový šalát - príprava
Cestoviny uvaríme v slanej vode, prepláchneme studenou vodou, necháme odkvapkať a vložíme do misy.
Pridáme na tenké kolieska nakrájané viedenské párky
a sladkokyslé uhorky, na jemné kocky nakrájaný alebo
na hrubo nastrúhaný tvrdý syr, odkvapkané kocky ananásu,
na pásiky nakrájaný hlávkový šalát a uvarený mrazený hrášok.
Majonézu prešľaháme metličkou so kyslou smotanou, 1 lyžicou horčice, štipkou čierneho korenia a soli, 1 lyžicou nálevu z ananásu, 1 lyžicou nálevu z uhoriek, vlejem do šalátu, zľahka premiešame a necháme chvíľu preležať v chlade.