Cesto na štrúdľu
Kategória:
220 g hladkej múky, štipku soli, 2,5 dl šľahačkovej smotanu (33%).
Cesto na štrúdľu - príprava
Všetko v miske zmiešame.
Hotové cesto rozdelíme na 3 kusy. Každý zvlášť rozvaľkáme, pokvapkáme olejom pred, aj po naplnení plnkou.
Pred uložením do vyhriatej rúry potrieme celú štrúdľu olejom.
Počas pečenia tiež aspoň raz potrieme olejom.
Kategória:
220 g hladkej múky, štipku soli, 2,5 dl šľahačkovej smotanu (33%).
Cesto na štrúdľu - príprava
Všetko v miske zmiešame.
Hotové cesto rozdelíme na 3 kusy. Každý zvlášť rozvaľkáme, pokvapkáme olejom pred, aj po naplnení plnkou.
Pred uložením do vyhriatej rúry potrieme celú štrúdľu olejom.
Počas pečenia tiež aspoň raz potrieme olejom.
Hotové cesto rozdelíme na 3 kusy. Každý zvlášť rozvaľkáme, pokvapkáme olejom pred, aj po naplnení plnkou.
Pred uložením do vyhriatej rúry potrieme celú štrúdľu olejom.
Počas pečenia tiež aspoň raz potrieme olejom.