Cesto bez kysnutia na pizzu alebo škoricovníky
Kategória: 
1 biely jogurt, 1 kg hladkej múky, polovičku droždia, trošku soli a cukru, 1 dcl oleja, mlieko 3 dcl aj viac podľa potreby....

Cesto bez kysnutia na pizzu alebo škoricovníky - príprava

    - z uvedených surovín vypracujeme cesto, toho mlieka dáme toľko aby sa nelepilo cesto na ruky
    - cesto hneď rozdelíme na 4 plechy, a ďalej klasika....obložíme podľa chuti...čo chladnička dá...
    - cesto aj po vychladnutí je mäkučké
    - cesto je dobré aj na škoricovníky ... vtedy rozvaľkané cesto posypeme zmesou škorice s cukrom, zvinieme a nakrájame na kolieska...slimáčikov poukladáme na pomastený plech, potrieme olejom a upečieme, potom už len pocukríme
Top