Zapekaná ryba s nivou
Kategória:
Kúsky umytého, vykosteného a na plátky pokrájaného zubáča (môže byť aj amur alebo kapor), hladkú múku, vajce, olej, syr s modrou plesňou
Zapekaná ryba s nivou - príprava
Plátky ryby osolíme, obalíme v hladkej múke, vajci a
z oboch strán vypražíme v rozpálenom oleji do ružova.
Kúsky ryby poukladáme do misy alebo pekáča a posypme nahrubo postrúhaným syrom tak, aby bola celá ryba zakrytá syrom.
Polejeme výpekom a zakryté dáme zapiecť asi na 20 minút. Syr sa zapečie a ryba dostane výbornú chuť.
Podávame so zeleninovým šalátom s čiernymi olivami a tmavým chlebom, alebo zemiakmi.
Podobné recepty
Kategória:
Kúsky umytého, vykosteného a na plátky pokrájaného zubáča (môže byť aj amur alebo kapor), hladkú múku, vajce, olej, syr s modrou plesňou
Zapekaná ryba s nivou - príprava
Plátky ryby osolíme, obalíme v hladkej múke, vajci a
z oboch strán vypražíme v rozpálenom oleji do ružova.
Kúsky ryby poukladáme do misy alebo pekáča a posypme nahrubo postrúhaným syrom tak, aby bola celá ryba zakrytá syrom.
Polejeme výpekom a zakryté dáme zapiecť asi na 20 minút. Syr sa zapečie a ryba dostane výbornú chuť.
Podávame so zeleninovým šalátom s čiernymi olivami a tmavým chlebom, alebo zemiakmi.
z oboch strán vypražíme v rozpálenom oleji do ružova.
Kúsky ryby poukladáme do misy alebo pekáča a posypme nahrubo postrúhaným syrom tak, aby bola celá ryba zakrytá syrom.
Polejeme výpekom a zakryté dáme zapiecť asi na 20 minút. Syr sa zapečie a ryba dostane výbornú chuť.
Podávame so zeleninovým šalátom s čiernymi olivami a tmavým chlebom, alebo zemiakmi.