Chutná bravčová pečeň
by wanda
Kategória:
Jedlá z bravčového mäsa
600 g bravčovej pečene, 50 g masla, mletá sladká paprika, 50 g slaniny, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 jablko, 2 paradajky, tymian, vegeta, worchesterská omáčka, hladká múka, mleté čierne korenie, soľ
Chutná bravčová pečeň - príprava
Pokrájanú bravčovú pečeň orestujeme na masle, posypeme mletým čiernym korením, červenou paprikou a premiešame. Pečeň vyberieme a do výpeku dáme nadrobno pokrájanú slaninu, olej a cibuľu.
Chvíľu smažíme.
Pridáme pečeň, prelisovaný cesnak, jablká a paradajky pokrájané nadrobno.
Ochutíme trochou tymianu, vegetou, worchesterskou omáčku, podlejeme vodou a dusíme.
Nakoniec jemne zahustíme hladkou múkou a dochutíme soľou. Podávame s opekanými zemiakmi.
Top
×
Please login to use this feature