BIELE MÄSO ČIERNA PERLA
Kategória:
600 g kuracieho mäsa, 200 g sušených sliviek, 2 cibule, 2 lyžice olivového oleja, lyžička soli a červenej papriky, 1/2 lyžice cukru, korenie, chilli a mletá škorica.
BIELE MÄSO ČIERNA PERLA - príprava
Slivky namočíme na 2 hodiny do vody a potom odkôstkujeme. Mäso nakrájame na malé kúsky a osolíme, okoreníme
a opečieme na oleji.
Pridáme cibuľu nakrájanú na kocky a prekrojené slivky, ostatné korenie a cukor.
Zmes dodusíme.
Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a zdobíme kolieskami póru alebo citróna.
Kategória:
600 g kuracieho mäsa, 200 g sušených sliviek, 2 cibule, 2 lyžice olivového oleja, lyžička soli a červenej papriky, 1/2 lyžice cukru, korenie, chilli a mletá škorica.
BIELE MÄSO ČIERNA PERLA - príprava
Slivky namočíme na 2 hodiny do vody a potom odkôstkujeme. Mäso nakrájame na malé kúsky a osolíme, okoreníme
a opečieme na oleji.
Pridáme cibuľu nakrájanú na kocky a prekrojené slivky, ostatné korenie a cukor.
Zmes dodusíme.
Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a zdobíme kolieskami póru alebo citróna.
a opečieme na oleji.
Pridáme cibuľu nakrájanú na kocky a prekrojené slivky, ostatné korenie a cukor.
Zmes dodusíme.
Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a zdobíme kolieskami póru alebo citróna.