Cestoviny s pastou
Kategória: 
300-400 g cestovín, 300 g brokolice, 300 g šampiňónov, 200 g rockfordu alebo syra Niva, 200 g eidamu, 1 kyslá smotana, rôzna zelenina, cibuľa, cesnak, čierne mleté korenie, vegeta, gyros, korenie, soľ, provensálske korenie

Cestoviny s pastou - príprava

    Smotanu ochutíme čiernym korením, vegetou a cesnakom.
    Na pekáč dáme vrstvu uvarených cestovín, potom nakrájanú cibuľu a rôznu zeleninu (cukina, paradajky), ochutíme vegetou, dáme vrstvu brokolice, osolíme, ochutíme gyros korením, zalejeme polovicou smotany, dáme vrstvu šampiňónov, osolíme, ochutíme vegetou, čiernym korením, posypeme nastrúhaným rockfordom.
    Celý postup zopakujeme ešte raz, ale nakoniec dáme postrúhaný eidam a posypeme provensálskym korením. Zakryjeme alobalom a pečieme 35-40 minút pri teplote
    180 stupňov.
Top