Langoše
Kategória:
800 g hladkej múky,
1 ½ lyžičky soli,
2 vajcia,
1 kefír,
1 kefírový kelímok mlieka,
1 kvasnice
Langoše - príprava
Všetko spracovať na vláčne cesto.
Mikroténový sáčok vymastiť, dať doňho cesto a uložiť
do chladničky dolu.
Cesto bude v chladničke kysnúť!
Zobrať len potrebné množstvo cesta a vyprážať langoše.
Môže byť v chladničke aj týždeň.
Podobné recepty
Kategória:
800 g hladkej múky,
1 ½ lyžičky soli,
2 vajcia,
1 kefír,
1 kefírový kelímok mlieka,
1 kvasnice
Langoše - príprava
Všetko spracovať na vláčne cesto.
Mikroténový sáčok vymastiť, dať doňho cesto a uložiť
do chladničky dolu.
Cesto bude v chladničke kysnúť!
Zobrať len potrebné množstvo cesta a vyprážať langoše.
Môže byť v chladničke aj týždeň.
Mikroténový sáčok vymastiť, dať doňho cesto a uložiť
do chladničky dolu.
Cesto bude v chladničke kysnúť!
Zobrať len potrebné množstvo cesta a vyprážať langoše.
Môže byť v chladničke aj týždeň.