Provensálská pomazánka
Kategória:
200 g Lučiny, 1 lyžica masla alebo Ramy, 2 strúčiky cesnaku, cca 20 čiernych olív, soľ, oregáno podľa chuti.
Provensálská pomazánka - príprava
Lučinu vymiešame s maslom, v prípade potreby zriedime trochu mlieka, pridáme prelisovaný cesnak, nasekané čierne olivy, okoreníme organom a osolíme.
Natierame na pečivo, najlepšie na čerstvú chrumkavú bagetu. Výborná je tiež na teplo, na olivovom oleji opečené plátky sendviča či bagety.
Podobné recepty
Kategória:
200 g Lučiny, 1 lyžica masla alebo Ramy, 2 strúčiky cesnaku, cca 20 čiernych olív, soľ, oregáno podľa chuti.
Provensálská pomazánka - príprava
Lučinu vymiešame s maslom, v prípade potreby zriedime trochu mlieka, pridáme prelisovaný cesnak, nasekané čierne olivy, okoreníme organom a osolíme.
Natierame na pečivo, najlepšie na čerstvú chrumkavú bagetu. Výborná je tiež na teplo, na olivovom oleji opečené plátky sendviča či bagety.
Natierame na pečivo, najlepšie na čerstvú chrumkavú bagetu. Výborná je tiež na teplo, na olivovom oleji opečené plátky sendviča či bagety.